SELSKAP

Book ditt selskap eller event på italiensk restaurant

Skal du samle familie og venner til et hyggelig selskap, som for eksempel en bursdag, et jubileum eller en markering? Eller er det kollegaene du skal invitere til et event? Hos Fabbrica skreddersyr vi løsningen til deg, slik at det blir akkurat slik du ser for deg. Ta kontakt med vår bookingansvarlige, så legger dere sammen en perfekt plan for selskapet!

Selskapslokale med mat og drikke i Fredrikstad

Å finne det rette selskapslokalet kan være en krevende prosess. Hos oss i Fabbrica ordner vi selvsagt både mat og drikke i tillegg til lokale, så slipper du å bekymre deg for bestillinger, logistikk og opprydning. Selv kan du velge om du ønsker en casual middag med pizzasharing, eller om du ønsker et noe mer tradisjonelt selskap med 2- eller 3-retters meny. I menyene har vi inkludert både litt norsk og litt italiensk, så det er sikkert at maten faller i smak for alle!

Lokalet dere kan leie er deler eller hele restauranten, avhengig av hvor mange dere er. Restauranten er rustikk og koselig, med fine lamper i taket, både sofa og stoler til bordene samt mange løsninger til hvordan vi kan dekke. Om dere ønsker å pynte restauranten ytterligere til selskapet er det selvsagt ikke noe problem, bare avklar det med vår bookingansvarlige.

Dette bør du huske på om du skal arrangere event

Er du arrangør for årets julebord, sommerfest eller andre eventer? Husk å booke lokale tidlig, slik at du får planlagt alle forholdene rundt festligheten. Vi hjelper deg selvsagt med planleggingen om du ønsker å ha festen hos oss på Fabbrica. Og om det er noe ekstra vi kan bidra med gjør vi selvsagt det!

Noen tips til deg som er arrangør:

  • Planlegg i god tid
  • Lag en plan for dagen, slik at du vet hva som skal skje til enhver tid
  • Sett av nok tid til de ulike delene under eventet, da vil det ikke bli oppfattet som stressende

Bestill ditt selskap eller event hos Fabbrica

Leter du etter et fint lokale, hyggelige servitører og god mat og drikke i Fredrikstad-området? Da er Fabbrica et ypperlig valg for deg! Vi skreddersyr, bidrar i planleggingen og sørger for at du får et perfekt arrangement. Ta kontakt med vår bookingansvarlige i dag!

 

Kontakt vår bookingansvarlig: fredrikstad@fabbrica.no  /  69 30 01 01

Scroll to Top