Happenings

Vi inviterer til Winemaker's dinner med Costa di Bussia

Fredag 1. Mars kl 18.00

Costa di Bussia produserer alle druene sine selv, med nøye arbeid i vinmarkene. Dette resulterer i toppkvalitet, år etter år.

Massimo Bracca som har jobbet i over 20 år for vineriet kommer helt fra Italia for å holde vinsmaking hos oss.

5 retters meny med 7 ulike enheter, 1490,- p.p

Vi introduserer Grana Padano Pasta!

Tirsdag fra 16.00
Fredag og lørdag 12.00-16.00

Inspirert av en tradisjon fra Sør-Italia, kalt “cacio e pepe” eller oversatt til “pasta og pepper”.

Konjakk flamberes i et stort ostehjul av Grana Padano. Når alkoholen har brent av, skrapes den smeltede osten av hjulet, og vi tilsetter fersk pasta. Videre vender vi pastaen og osten godt sammen, tilsetter sort pepper og til slutt toppes denne fantastiske rett med fersk høvlet trøffel.

Dette må du ikke gå glipp av!

Scroll to Top